Hlavní obsah

Fiorentina porazila Udine, Inter si poradil s Juventusem

Hosté byli v první půli lepším týmem a svou převahu gólově vyjádřili ve 29. minutě, kdy se trefil útočník Floro Flores. Hráči "fialek" ale nastoupili do druhého poločasu jako vyměnění a Rumun Mutu, který se vrátil do sestavy po zranění, z penalty vyrovnal. Pak se dvakrát trefil záložník Montolivo, který zaznamenal první dvě branky v sezóně, a otočil vývoj utkání.

Článek

Čtvrtou trefu přidal po krásné přihrávce Mutua snadno kanonýr Gilardino, který je s devíti góly druhý v tabulce střelců o jeden za Diegem Militem z Janova. Na 4:2 upravil z pokutového kopu kapitán Udine Di Natale.

Fotbalisté Interu Milán porazili ve šlágru kola na své půdě Juventus 1:0. V 73. minutě se ke střele dostal Ibrahimovič a jeho nepovedený pokus skončil až u nabíhajícího Muntariho, který dopravil míč do odkryté branky. Svůj díl na inkasovaném gólu má i brankář Juventusu Manninger, jenž místo toho, aby se snažil brance zabránit reklamoval ofsajd. Za hosty odehráli celé utkání i čeští hráči Pavel Nedvěd a Zdeněk Grygera.

Italská liga - 13. kolo:
Fiorentina - Udine 4:2 (63. a 78. Montolivo, 51. Mutu z pen., 79. Gilardino - 29. Floro Flores, 83. Di Natale z pen.), Inter Milán - Juventus Turín 1:0 (73. Muntari).

Reklama

Související témata: