Hlavní obsah

Nedvěd by mohl být v Juventusu placen za odehrané zápasy

Český fotbalista Pavel Nedvěd by mohl být v příští sezóně v Juventusu placen podle odehraných zápasů. Vedení turínského klubu se netradičním kontraktem snaží svou hvězdu přesvědčit, aby si ještě o rok prodloužila kariéru. Šestatřicetiletému Nedvědovi končí po sezóně smlouva a bývalý reprezentační kapitán uvažuje o konci kariéry.

Článek

"Jestli je tohle Pavlova poslední sezóna? Nebyl bych si tím příliš jistý..." řekl deníku trenér Juventusu Claudio Ranieri. "Když se bude cítit zdravý, bude pokračovat," dodal. "A jestli ne, určitě zůstane u fotbalu. Mohl by trénovat děti, což ho moc baví. Navíc pozná talentované hráče. Právě on mě upozornil na fotbalisty, jako jsou Zdeněk Grygera a Maxwell," uvedl.

Ranieri také naznačil, kdo by v případě Nedvědova konce kariéry mohl českou hvězdu nahradit. "Kdo by to mohl být? To je těžká otázka. Jediný, kdo by mohl pokračovat v jeho šlépějích, je Marek Hamšík z Neapole," prohlásil italský kouč. Slovenský reprezentant přitahuje už dlouho zájem řady špičkových celků, klub se však zatím jeho prodeji brání.

Reklama

Související témata: