Hlavní obsah

Beckham: Milán je pro mě důležitější než peníze

MILÁN

Anglický fotbalista David Beckham překvapivě přišel s tvrzením, že chce v AC Milán tak moc zůstat, že by přistoupil na snížení platu. Bývalý hráč Manchesteru United či Realu Madrid tak dal jasně najevo svou touhu zůstat v Itálii a nevrátit se do Spojených států do týmu Los Angeles Galaxy.

Článek

Spekulacemi o Beckhamově budoucnosti se v posledních týdnech italská média doslova baví. LA Galaxy chce záložníka se skvělou kopací technikou zpět do svých řad, ale sám Beckham i AC Milán mají jiné plány.

„V současnosti je pro mě Milán mnohem důležitější než peníze,“ citují Beckhama stránky goal.com. „V první řadě přemýšlím o fotbale, až pak o kariéře. Pro mě je důležité, abych mohl zůstat v AC Milán natrvalo. Pak bych totiž měl šanci hrát vrcholový fotbal a dostat se do reprezentačního výběru pro mistrovství světa 2010,“ dodal.

V Miláně se mu líbí

Beckham s LA Galaxy ještě nejednal, to za něj prozatím dělají jiní. „Opravdu doufám, že se to podaří,“ přeje si bývalý člen Los galacticos a doplnil, že nikdy nečekal, že jeho působení v Miláně bude mít tak pozitivní efekt.

„Tušil jsem, že to bude dobré, ale že to bude taková zábava jsem nečekal. Přístup během tréninku a atmosféra jsou nejlepší, jaké jsem kdy v profesionální kariéře zažil,“ nemůže si Beckham své působení v AC Milán vynachválit a dodal, že na začátku mu hodně pomohli kouč Carlo Ancelotti a také zkušený obránce Paolo Maldini.

Reklama

Související témata: