Hlavní obsah

Adriano se nevrátil z Brazílie, ale Mourinho má pro něj pochopení

Brazilský útočník Adriano se nevrátil po kvalifikačních zápasech z Jižní Ameriky do Interu Milán a zůstal ve vlasti. Podle jeho klubového kouče Josého Mourinha se však na rozdíl od minulých podobných případů nejedná o hráčovu nedisciplinovanost.

Foto: inter-calcio.it

Brazilský fotbalista Adriano

Článek

Sedmadvacetiletý Adriano, jehož kariéra kvůli osobním problémům a častému porušování životosprávy v posledních letech uvadala, byl minulý týden na lavičce při kvalifikačních zápasech Brazílie proti Peru (3:0) a Ekvádoru (1:1). V Brazílii zůstal a podle vyjádření jeho agenta není jasné, kdy se do Itálie vrátí.

"Ještě se musíme rozhodnout o pár věcech," řekl Adrianův zástupce Gilmar Rinaldi. Podle něj zůstal účastník mistrovství světa 2006 u své rodiny v Riu de Janeiro a je v kontaktu s reprezentačním trenérem Carlosem Dungou.

Konkrétně nemluvil o Adrianově situaci ani jindy výřečný kouč Mourinho. "Tady nejde o to, že by se rozhodl vrátit pozdě, nebo že by mu uletělo letadlo. Není to žádná nedisciplinovanost. Nejsem na něj naštvaný, pouze smutný a nejlepší je v tomto případě neříkat nic. V téhle chvíli na něj myslím spíše jako na člověka než na hráče," uvedl kouč vedoucího celku italské ligy.

Reklama

Související témata: