Hlavní obsah

AC Milán zveřejnil nové video a fanoušci šílí, zůstane Ibrahimovic?

Italský fotbalový klub AC Milán uveřejnil v úterý promo video, ve kterém prezentuje podobu dresů pro nadcházející sezonu. Záběry okamžitě vyvolaly vlnu otázek týkajících se budoucnosti švédského kanonýra Zlatana Ibrahimovice. V průběhu ročníku se několikrát spekulovalo o jeho možném odchodu. Naznačuje zmiňované video s Ibrahimovicovou účastí jeho setrvání v kádru „Rossoneri“?

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

AC Milán uveřejnil video k nové sezoně, je na něm švédský kanonýr Ibrahimovic.Video: sntv

 
Článek

V dresech pro novou sezonu Serie A se představili obránci Alessio Romagnoli, Theo Hernández, středopolař Hakan Calhanoglu a rovněž legendární osmatřicetiletý sniper Ibrahimovic.

Fanoušci milánského velkoklubu ihned začali spekulovat o tom, že by se sebevědomý Švéd mohl v kádru „Rossoneri" představit i v dalším ročníku. Doteď to totiž spíše vypadalo na ukončení vzájemné spolupráce.

Ibrahimovic v AC získal v roce 2012 italský titul i Superpohár. V červeno-černých barvách se na San Siro vrátil na konci prosince z Los Angeles Galaxy, aby v Evropě zakončil svou velkolepou kariéru.

Ibrahimovic se v průběhu sezony několikrát nechal slyšet, že už nechce od příštího ročníku v Miláně působit. Důvodem bylo propuštění Zvonimira Bobana, který stál za jeho návratem do Milána.

Ve světle nového promo videa fanouškům svitla naděje, že by bývalý hráč Malmö, Ajaxu Amsterdam, Juventusu, Interu Milán, Barcelony, Paris St. Germain a Manchesteru United mohl v italském městě módy možná přece jen ještě jednu sezonu odehrát.

Reklama

Související témata: