Hlavní obsah

Tvrdík připíjel s Nedvědem. Co řešili?

Praha

I u piva s Pavlem Nedvědem řešil šéf Slavie Jaroslav Tvrdík koronavirus, který je v posledních dnech pro sešívané velice aktuální. A může působit problémy nejen jim na domácí a samozřejmě také na evropské scéně.

Foto: Sport.cz

Jaroslav Tvrdík a Pavel Nedvěd připíjejí na titul Slavie resp. Juventusu.

Článek

Slávistům koronavirus přerušil soustředění v Rakousku. Do karantény na čas musel tým i všichni s ním spojení. Včetně šéfa Tvrdíka.

Ale už jsou z toho červenobílí venku. Alespoň prozatím. Pro sport ovšem pandemie stále představuje velké nebezpečí, které Tvrdík, ale i zástupci LFA, Sparty, Plzně a Liberce dnes hodlají probírat i na schůzce s premiérem Andrejem Babišem.

Víkend před tím měl - jak jinak v této době - koronavirově fotbalový. „Nejdříve třetí preventivní Covid test v UVN (negativní), pak na trénink Slavie a na konci dne před zítřejším jednáním nasbírat zkušenosti s protiepidemickými opatřeními v italské lize," napsal šéf Slavie na sítě pod fotografii s Nedvědem.

Asi by byla pikantní úvaha o tom, jestli se třeba při spekulacích o Nedvědově konci v Juventusu, nerodí nějaká nová spolupráce. Ale aktuální to zřejmě nebude.

„Přípitek na tituly Slavia/Juve logickou součástí příjemného večera!" nastínil jen Tvrdík.

Reklama

Související témata: