Hlavní obsah

Ve spojení s fotbalovým klubem Spal se objevilo pět nakažených

Řím

Italský fotbalový klub Spal Ferrara registruje tři pozitivní výsledky testů na koronavirus před zahájením přípravy na sezonu, v níž ho po sestupu čeká druhá liga. Ve spojení s týmem ze silně postiženého regionu Emilia-Romagna se ale objevily i další případy mezi hráči, kteří z klubu před novou sezonou odešli. Celkem tak jde už o pět nakažených hráčů.

Foto: Facebook. Spal

Italský fotbalový klub Spal Ferrara registruje tři pozitivní výsledky testů na koronavirus před zahájením přípravy na sezonu, v níž ho po sestupu čeká druhá liga.

Článek

Jedním z nich je pětadvacetiletý útočník Neapole Andrea Petagna, jenž měl pozitivní test po návratu z hostování ve Spalu Ferrara. Stejně dopadl Kevin Bonifazi, jenž se vrátil do Turína. V klubu se postaral o jeden ze dvou odhalených případů. Všichni postižení jsou bez příznaků.

Nová sezona první italské ligy by měla začít 19. září. S nástupem ke společné přípravě už ale po povinných testech registrují nakažené hráče vedle Neapole a Turína i v Římě, Sassuolu, Beneventu, Cagliari, Fiorentině. Pozitivní je i trenér Boloni Siniša Mihajlovič, jenž patří po léčbě leukémie mezi silně ohrožené osoby.

Reklama

Související témata: