Hlavní obsah

Tévez se nádherně trefil! Okopíroval jsem Pirla, tvrdil argentinský snajpr

Řím

Lahůdkový okamžik, srdce fotbalového fanouška plesá! Útočník Juventusu Turín Carlos Tévez v pondělní dohrávce italské ligy proti AS Řím (1:1) vstřelil nádherný gól z dokonale provedeného přímého kopu. Argentinský fotbalista přiznal, že se inspiroval u zraněného spoluhráče a tradičního exekutora standardních situací Andrey Pirla.

Nádherný Tévezův gól

 
Článek

Tévez na římském Olympijském stadiónu v 64. minutě precizně zatočil míč přes zeď za záda strnulého brankáře Morgana De Sanctise a perfektně tak zastoupil pětatřicetiletého záložníka, který léčí natažené lýtko.

"Okopíroval jsem Pirla. Sleduju ho každý den na tréninku a snažím se od něj učit," řekl Tévez listu Gazetta dello Sport. "Ale až se vrátí, bude zahrávat přímé kopy zase on. Je specialistou a já to musím respektovat," doplnil s patnácti góly vedoucí střelec Serie A.

Litoval jen, že mistrovský celek těsné vedení neudržel a přes početní výhodu inkasoval v 78. minutě vyrovnávací branku od Seydoua Keity. "Jsme hrozně naštvaní. Kvůli závěrečné dvacetiminutovce jsme ztratili výborně rozjetý zápas," litoval jednatřicetiletý Tévez. Turínský tým v čele tabulky po 25. kole udržel devítibodový náskok právě před AS.

Reklama

Související témata: