Hlavní obsah

Udinese - Juventus 1:1Vítězná série Juventusu v italské lize skončila po sedmi zápasech, z Udine veze lídr jen bod

Turín
Aktualizováno

Sedm zápasů trvající vítězná série fotbalistů Juventusu v italské lize skončila v Udine, kde remizovali 1:1. Domácím k bodu pomohl i Jakub Jankto. Inter Milán naopak nezaváhal a na hřišti Cagliari vyhrál vysoko 5:1.

Foto: Stringer, Reuters

Hráč Juventusu Leonardo Bonucci slaví poté, co dal v italské lize gól Udinese. Nakonec ale zápas skončil nerozhodně 1:1.

Článek

Udine poslal do vedení ve 37. minutě Zapata, ale Juventus vyrovnal po hodině hry zásluhou Bonucciho. Domácí bodovali po třech porážkách, ale sérii bez vítězství natáhli už na pět zápasů a v tabulce jim patří s 30 body 14. místo.

Juventus má i přes porážku na prvním místě pohodlný náskok. Obhájce titulu od druhého AS Řím dělí osm a od třetí Neapole deset bodů.

Po dvou zápasech se vítězství dočkal FC Turín, který doma proti Palermu vyhrál 3:1, přestože až do 73. minuty prohrával. Pak ale přišly velké chvíle Belottiho, který během osmi minut hattrickem skóre otočil. Bývalý hráč Palerma má na kontě už 22 branek a vede pořadí střelců Serie A.

Český reprezentant Ladislav Krejčí chyběl v základní sestavě boloňského týmu pro utkání s Laziem Řím. Bývalý fotbalista pražské Sparty se na hřiště dostal až v 77. minutě ve chvíli, kdy Lazio vedlo o dvě branky a žádná další už nepadla.

Italská fotbalová liga - 27. kolo
Bergamo - Fiorentina 0:0
Cagliari - Inter Milán 1:5 (42. Borriello - 34. a 47. Perišič, 39. Banega, 67. Icardi z pen., 89. Gagliardini)
Crotone - Sassuolo 0:0
Empoli - FC Janov 0:2 (89. Ntcham, 90.+1 Hiljemark)
FC Turín - Palermo 3:1 (73., 76. a 81. Belotti - 30. Rispoli)
Udine - Juventus Turín 1:1 (37. Zapata - 60. Bonucci),
Boloňa - Lazio Řím 0:2 (9. a 74. Immobile)

Reklama

Související témata: