Hlavní obsah

Jde do tuhého! Sampdoria přiživila spekulace o Schickově odchodu do Interu

Janov

Přestup útočníka Patrika Schicka do milánského Interu se opravdu blíží! Sampdoria dnes zveřejnila seznam čísel dresů pro nadcházející sezónu, avšak jednadvacetiletý český fotbalista, o kterého se zajímá Inter Milán, na něm chyběl. Dá se tedy čekat, že se mladý reprezentant bude brzy stěhovat na známější fotbalovou adresu.

Foto: Radek Malina, Právo

Útočník Patrik Schick po tréninku na mistrovství Evropy hráčů do 21 let.

Článek

Schick byl v červnu blízko přestupu do Juventusu, z něhož ale sešlo poté, co lékařská prohlídka odhalila problémy se srdcem. Nešlo sice o nic vážného, ale Schick by potřeboval přes měsíc klid. Italský mistr chtěl proto dohodu změnit na hostování s opcí, což vedení Sampdorie odmítlo. K dohodě pak nedošlo ani po druhé prohlídce začátkem srpna.

O Schicka poté projevil zájem Inter Milán a údajně za něj nabídnul 30 miliónů eur, což je v přepočtu asi 785 miliónů korun. V sedmém celku minulé sezóny Serie A se měl český reprezentant podle médií ve středu podrobit lékařské prohlídce. O den později se bývalý hráč Sparty nebo Bohemians 1905 a jeho číslo 14 neobjevilo na seznamu dresů pro novou sezonu.

Reklama