Hlavní obsah

To je smůla! Schicka opět brzdí zranění, AS Řím chyběl kvůli svalovým problémům

Řím

Neskutečná smůla provází českého fotbalového útočníka Patrika Schicka při jeho angažmá v AS Řím. Mladý fotbalista má opět zdravotní potíže, jak potvrdil italský klub na internetových stránkách. V nedělním utkání italské ligy proti Sampdorii Janov chyběl Schick kvůli poraněnému stehennímu svalu.

Foto: Radek Malina, Právo

Útočník Patrik Schick má o čem přemýšlet, za AS Řím nemůže kvůli zranění hrát

Článek

"Dnes se Patrik Schick podrobil lékařskému vyšetření, které odhalilo, že hráč má v důsledku zátěže natažený čtyřhlavý sval na levém stehnu. Je tam také otok," uvedl římský klub na svém webu.

Dvaadvacetiletý Schick v létě přišel do AS Řím právě ze Sampdorie na hostování s povinnou opcí údajně až 42 miliónů eur, což z bývalého hráče Sparty a Bohemians 1905 dělá nejdražší posilu v historii AS. Od té doby má už čtvrté svalové zranění a nedaří se mu výrazněji prosadit. V 11 soutěžních zápasech dal jediný gól v poháru.

Očekává se, že by nyní měl absentovat zhruba dva týdny. Podle spekulací médií může mít jeho zranění také vliv na rozhodování AS Řím, zda uvolní do Chelsea elitního útočníka Edina Džeka, za kterého má na stole konkrétní nabídku. Momentálně se zdá, že k přestupu nedojde.

Reklama

Související témata: