Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Lovci pražských S, ostří baníkovci i ruský kanonýr

Praha

O senzační výsledky nebyla o víkendu nouze. Slavia padla doma, Baník si zařádil na Hané, oslabená Příbram obrala Spartu, dva borci si připsali hattrick. Především z protagonistů těchto událostí se rekrutuje ideální sestava 5. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Hned čtyři zástupce dodal Jablonec, který znovu dobyl vršovický Eden.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 5. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Jablonec je pro Slavii v poslední době jednoznačně nejméně oblíbeným ligovým soupeřem. Znovu s ním doma prohrála. Hosté triumfovali především díky vynikajícím výkonům krajních hráčů. Ať už Holeše s Hanouskem v obraně, nebo Masopusta s Jovovičem v ofenzivě. Poprvé v sezóně ztratila body také Sparta, které víc než remízu nepovolil skvělým výkonem její bývalý brankář Švenger.

Nešťastný opavský nováček schytal šest gólů v Mladé Boleslavi. Hattrickem se zaskvěl ruský útočník Komličenko, dvakrát se trefil Takács a jednou Ladra.

Baník se v minulé sezóně zachraňoval až do posledního kola, nový ročník ovšem rozjel skvěle. Tentokrát exceloval v Olomouci. Druhý hattrick v kole si připsal Diop, z jeho spoluhráčů vynikli Fillo či Pazdera.

Sestava 5. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Švenger (Příbram) - Holeš (Jablonec), Pazdera (Ostrava), Hanousek (Jablonec) - Masopust (Jablonec), Takács (Mladá Boleslav), Fillo (Ostrava), Jovovič (Jablonec) - Ladra (Mladá Boleslav), Komličenko (Mladá Boleslav), Diop (Ostrava).

Reklama