Hlavní obsah

Slavia táhne v Plzni černou sérii. Zlomí ji s Trpišovským?

Praha

Mají před sebou lákavý cíl. Pokud v ligovém šlágru na půdě Viktorie zvítězí, povedou sešívaní tabulku před obhájci titulu již o skvostných devět bodů. Fotbalisté pražské Slavie vyhráli tři z posledních čtyř ligových utkání s Plzní, ve všech třech případech šlo ale o domácí zápas. Viktoria doma v lize porazila červenobílé čtyřikrát za sebou. V našem videu se můžete podívat, jaké plány má před velkou bitvou trenér sešívaných Jindřich Trpišovský.

Trenér Trpišovský nevyloučil před Plzní změny v slávistické sestavěVideo: Sport.cz

 
Článek

Plzeň je pro ně v posledních letech až příliš horkou půdou. Slávisté tam naposledy vyhráli v květnu 2013 díky gólu Milana Škody (1:0). V pěti následujících duelech ve Štruncových sadech Slavia jednou remizovala a čtyřikrát prohrála při skóre 3:8.

„Slavii se v Plzni dlouhodobě nedaří. Motivace pro nás bude obrovská," ujišťuje Jindřich Trpišovský, který jako trenér povede sešívané na zapovězeném území poprvé.

„Myslím, že zápas bude trošku opatrnější než předchozí. Oběma týmům půjde o hodně. Trochu nervóznější utkání zvládne tým, který emoce více ukočíruje," očekává Trpišovský.

Více v našem videu.

Reklama