Hlavní obsah

Fotbalová liga má nového partnera, prodejce aut

Novým partnerem první fotbalové ligy se stala společnost AAA Auto. Ta uzavřela s Fotbalovou asociací ČR a Ligovou fotbalovou asociací dvouletou smlouvu, na jejímž základě poskytne ligovým klubům 105 automobilů v hodnotě 70 miliónů korun.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Miroslav Pelta, šéf FAČR

Článek

Automobily se budou klubům měnit každých šest měsíců a půjde o řadu modelů, značek a specifikací. První vozy byly předány Plzni, Spartě a Jablonci již tento týden, dnes další převzali zástupci Dukly, Brna, Teplic a Bohemians 1905.

"Spojení jednotlivých ligových celků se silným automobilovým partnerem je pro ePojisteni.cz ligu klíčovou záležitostí. Jako předseda LFA jsem proto nesmírně rád, že nám společnost AAA Auto vyšla vstříc a podpořila touto formou českou nejvyšší soutěž," uvedl Dušan Svoboda.

"Podařilo se připojit do našeho partnerského portfolia další silnou značku. Společnost AAA Auto s námi realizovala jeden z největších dosavadních kontraktů. Jsem přesvědčený, že partnerství bude prospěšné pro obě strany," doplnil předseda FAČR Miroslav Pelta.

Smlouva nahrazuje dosavadní partnerství s automobilkou Hyundai. "Nám jde hlavně o počty aut a to současná kopíruje s předešlým obdobím. Takhle velkou smlouvu je v dnešní době těžké podepsat, proto jsem rád, že se to povedlo. A během krátké doby představíme ještě jednoho partnera," dodal Pelta.

AAA Auto se řadí k největším prodejcům ojetých automobilů ve střední a východní Evropě. Klubům pod svou značkou Mototechna poskytne zánovní či nové automobily, které následně bude prodávat jako ojeté. "Vozy, kterými budou jezdit zvučná fotbalová jména, pak budeme inzerovat," řekla generální ředitelka společnosti Karolína Topolová.

AAA Auto se řadí k největším prodejcům ojetých automobilů ve střední a východní Evropě. Klubům pod svou značkou Mototechna poskytne zánovní automobily. Minulý týden se stala společnost také partnerem slovenského fotbalového svazu a podporuje tamní reprezentaci. Spolupracuje rovněž s bývalým desetibojařem Romanem Šebrlem.

Reklama

Související témata:
AAA Auto