Hlavní obsah

Požár půjde za vedením, Holoubek bude šedivý jako Clooney

Mladá Boleslav

Budou mít trenéra na svědomí. Na Davidu Holoubkovi, který vede fotbalisty Sparty, ale nemá potřebnou licenci, se jarní mizérie jeho hochů negativně projevuje. „Jak jste si všimli, tak jsem hrozně zešedivěl. Takže věřím, že situaci dobrými výsledky zase překlopíme a já přestanu šedivět, protože za chvíli jsem jako George Clooney,“ usmíval se kouč v rozhovoru pro klubovou televizi před cestou do Mladé Boleslavi.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zklamaný trenér Sparty David Holoubek během utkání v Mladé Boleslavi.

Článek
Fotogalerie

Holoubkův optimismus se nenaplnil. Když už se Letenští herně zvedali, jedna standardka stačila, aby Středočeši rozhodli a vyhráli poprvé po dlouhých devíti kolech (1:0)...

„Rozhodl jsem se vyběhnout, jenže dva hráči mě zablokovali a já neměl takovou rychlost, abych skórujícího Da Silvu přeskočil," popisuje brankář Tomáš Koubek. „Boleslav dobře přečetla naše standardky a využila výškovou převahu. Těžko Mageru a spol. bránit, když máme hráče o 15 centimetrů menší," poukazuje gólman na velkou letenskou slabinu.

Titul už Sparta de facto odpískala. „Věděli jsme, že na jaře prakticky nesmíme ztratit ani bod. Těžko však můžeme mluvit o titulu, když i druhý zápas venku prohrajeme," uznává hlavní trenér Tomáš Požár.

A co se bude na Letné dít dál? „Bezprostředně po zápase neřeknu žádné řešení. Každopádně se sejdu s vedením, situaci musíme řešit," avizuje. Co přesně má na mysli? „Musíme zhodnotit, jak vypadá mužstvo a jakým způsobem dál," kaboní se Požár.

Reklama