Hlavní obsah

Jablonec byl proti Příbrami zase jalový. Nahráli jsme těm, co nás podezírali, štve Beneše. A přišel trest!

Aktualizováno

Jablonec v neděli selhal doma proti Příbrami stejně jako v posledním kole minulého ročníku. Bezkrevný zápas tehdy skončil 0:0 a remíza stačila Středočechům k záchraně na úkor Olomouce. Tentokrát to bylo v jabloneckém podání ještě horší, Severočeši prohráli v 25. kole ePojisteni.cz ligy 2:4 a Příbram díky tříbodovému zisku opustila poslední příčku. Špatný výsledek se neobešel bez trestu. Hráči dostali peněžitou pokutu.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Jablonecký zmar v zápase s Příbramí. Brankář Vlastimil Hrubý (vlevo) a Vít Beneš z Jablonce leží bezvládně na trávníku po čtvrtém inkasovaném gólu.

Článek

„Nevím, jak to mám okomentovat, to ani nejde. Z naší strany absolutní nefotbal, jiná slova mě ani nenapadají," hlesl stoper Vít Beneš.

Rozpaky jabloneckých fanoušků nad výsledkem byly patrné. „Nahráli jsme těm lidem, kteří nás podezírali za to minulé domácí utkání s Příbramí. Cítíme bezmoc, protože jsme promarnili možnost bodově se přiblížit k pátému místu, které může být pohárové. Pomýšleli jsme na něj, ale takhle to vypadá beznadějně," klopil zrak Beneš po propadáku s Příbramí.

„Porážka mě mrzí nejen kvůli prognózám ohledně zápasu, ale i proto, že jsme doma měli výbornou sérii s bodovým ziskem. Teď jsme si solidní bilanci zkazili," dodal zklamaný trenér Zdeněk Klucký, jenž zároveň uznal, že Příbram vyhrála zaslouženě.

Trest v podobě pokut

Bezkrevný výkon dlouho nezůstal bez odezvy. Vedení klubu udělilo hráčům pokuty. „Výkon našich hráčů a předvedená hra mužstva v utkání s Příbramí nesplnila naše představy, jak by se měl tým prezentovat při domácích utkáních," konstatoval pro klubový web výkonný ředitel Petr Flodrman.

„Ten výkon určitě neodpovídal našim možnostem. Víme o tom. Pokuty jsou asi na místě a my je akceptujeme," souhlasil s trestem Beneš.

Reklama

Související témata: