Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Rosický vletěl do hitparády, ligu však režírují Krmenčík a spol.

Praha

Stačilo mu nastoupit poprvé v základní sestavě, a Malý Mozart hned ozářil celou soutěž. Zatímco jeho Sparta však má ke spokojenosti ještě hodně daleko, Plzeň mašíruje za titulem jako naprogramovaný stroj. Tomáš Rosický a trojlístek hráčů Viktorie nesmí chybět v ideální sestavě 6. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů a Michal Beránek / CNC / Profimedia

Sestava 6. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Comeback kola! Tomáš Rosický se po 17 letech poprvé představil v základní sestavě Sparty. Hned si proti Karviné připsal vítězný gól a podal vynikající výkon. Na pravém kraji obrany byl velmi aktivní Zahustel, který mu na slavnou trefu nahrál.

Ligu ovšem s přehledem šéfuje Plzeň. V Liberci hladce vyhrála. Mužem zápasu byl záložník Petržela, jemuž sekundoval produktivní reprezentant Krmenčík. Obraně šéfoval Hejda.

Slavia ztratila body v Olomouci. Útočník Škoda oslavil návrat na hřiště úvodním gólem, dál už ovšem kraloval především domácí brankář Buchta. Naopak Zlín si před startem Evropské ligy připsal cennou výhru nad Teplicemi. Ukázal se zkušený Jiráček i mladý Holzer.

První vítězství slaví Jihlava, proti Dukle se vytáhl Dvořák. K první výhře došla proti Brnu rovněž Mladá Boleslav, vítězný gól si připsal Přikryl.

Sestava 6. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Buchta (Olomouc) - Zahustel (Sparta), Hejda (Plzeň), Holzer (Zlín) - Petržela (Plzeň), Rosický (Sparta), Jiráček (Zlín), Přikryl (Mladá Boleslav) - Dvořák (Jihlava), Krmenčík (Plzeň), Škoda (Slavia).

Reklama