Hlavní obsah

Altintop, Rotaň a Švento jsou na odchodu, Slavia s nimi dál nepočítá

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté pražské Slavie sice zahájí přípravu až v dnešním odpoledni, už před prvním společným tréninkem však trio zahraničních legionářů vědělo, že s nimi nový kouč Jindřich Trpišovský nepočítá. Ruslan Rotaň, Halil Altintop a Dušan Švento totiž dostali souhlas hledat si nové angažmá. „O ukončení jejich působení ve Slavii se skutečně jedná,“ potvrdil tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Foto: slavia.cz, Slavia.cz

Halil Altintop ve Slavii končí, od vedení dostal souhlas, aby si po půl roce hledal nové angažmá.

Článek

Do přípravy se naopak zapojí Ruslan Mingazov vracející se z podzimního hostování v Mladé Boleslavi, pod novým koučem začne trénovat i čtveřice mladíků. Vedle Pavla Buchy, který za áčko nastoupil například v exhibičním duelu v rumunské Craiovii, také Václav Pardubský a Vojta Mareš, kteří na podzim hostovali ve Viktorii Žižkov.

Dalším mladíkem je Jan Vejvar a na soustředění ve Španělsku by měl áčko doplnit také teprve šestnáctiletý mládežnický reprezentační gólman Jakub Markovič.

Příprava v Praze bude velice krátká. Na dnešek naplánoval nový kouč první společný trénink, během čtvrtka všichni hráči absolvují fyzické a zátěžové testy a v pátek po tréninku odletí sešívaní do Španělska, kde je čeká desetidenní kondiční soustředění. Ještě před ním doplní kádr také Danny, Simon Deli a Michael Ngadeu.

Reklama

Související témata: