Hlavní obsah

Nečekaný zvrat! Tecl se vrací do Edenu, Mešanovič se vážně zranil

Praha

Na podzim vstřelil osm gólů, přesto měl vzhledem k velké konkurenci v kádru obhájce titulu pokračovat v cizích službách. Nakonec je však všechno jinak. Útočník Stanislav Tecl se podle informací Sport.cz vrací do fotbalové Slavie. Sešívaným se totiž vážně zranil Muris Mešanovič, a tak si druhého nejlepšího střelce první ligy předčasně stahují z hostování v Jablonci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Stanislav Tecl znovu oblékne dres Slavie.

Článek

Bosenský útočník má pech. A velký. Na podzim kvůli zranění moc nehrál, teprve v průběhu zimní přípravy se zase zapojil do tréninku s mužstvem. Muris Mešanovič se moc těšil na jaro, jenže další patálie jeho plány dramaticky mění.

„Muris si na pátečním tréninku obnovil zranění kolena. Ihned podstoupil nezbytná vyšetření, která bohužel potvrdila špatný scénář. V úterý podstoupí operaci, která si vyžádá dlouhodobou rekonvalescenci a pravděpodobně bude mimo do konce sezóny," potvrzuje Michal Býček, tiskový mluvčí Slavie.

Sešívaní tak musejí reagovat a ideální řešení mají po ruce. Podle informací Sport.cz si Slavia stáhne z Jablonce snajpra Stanislava Tecla, což jí smlouva o hostování umožňuje.

Trpišovský chtěl kanonýra od začátku

Nový trenér Jindřich Trpišovský měl o Tecla hned od začátku velký zájem, v konkurenci Škody, Necida, Van Burena a Mešanoviče byl ovšem jeho návrat sporný. Nyní nastal zvrat vzhledem ke smůle bosenského legionáře, který v minulé sezóně Slavii výrazně pomohl k mistrovskému titulu.

Tecl dostane prostor v přípravě a porve se o svou další šanci v Edenu.

Nová situace samozřejmě zkomplikuje život Jablonci. Nejenže přijde o svého nejlepšího střelce, ale navíc se podle zákulisních informací reálně rýsoval odchod mladého Ondřeje Mihálika do Nizozemska. Bez útočníků ovšem osmý tým prvoligové tabulky zůstat nemůže, jeho soupiska nabízí už jen Martina Doležala a Vladimira Jovoviče...

Reklama