Hlavní obsah

Ústí nad Labem - Dukla 1:4Djuranovič se v přípravě blýskl hattrickem, Baník třikrát inkasoval

Praha
Aktualizováno

Poslední utkání před odletem na soustředění do Turecka se fotbalistům pražské Dukly vydařilo. Zvítězili nad druholigovým Ústím nad Labem 4:1. Hattrickem se o výhru zasloužil Djuranovič. Zlín porazil Třinec 3:1, dvakrát se trefil Železník. Jihlava hrála v Pardubicích 0:0. Ostravský Baník na umělém trávníku v Bílovci remizoval 3:3 se slovenskými Michalovci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hráči Dukly se radují.

Článek

Zlínští se před odletem do Turecka na Vršavě utkali s druhým týmem druholigové tabulky. V utkání s Třincem sice prohrávali, ale poté se jim podařilo potvrdit roli favorita a svého soupeře zdolali 3:1. Dvakrát se trefil Lukáš Železník a jeden gól zaznamenal Jean-David Beauguel.

Do Turecka se chystá také Baník. Tým trenéra Radima Kučery se na umělé trávě v Bílovci poměří s prvoligovým slovenským celkem MFK Zemplín Michalovce. Ostravští hned třikrát inkaosvali, zápas nakonec skončil remízou 3:3.

Přípravná fotbalová utkání:
Ústí nad Labem - Dukla Praha 1:4 (1:3)
Branky: 28. Pilík z pen. - 3., 20. a 55. z pen. Djuranovič, 26. Schranz.
Dukla: Hruška - Douděra, Ostojič (65. Neca), Bezpalec, Preisler - Brejcha, Kozel (46. Dancák), Doumbia - Brandner, Djuranovič, Schranz (46. Bareš). Trenér: Hynek.
Fastav Zlín - Třinec 3:1 (1:1)
Branky: 58. a 72. Železník, 25. Beauguel - 12. Šumbera.
Zlín - I. poločas: Zlámal - Bartošák, Bijimine, Hnaníček, Kopečný - Džafič, Jiráček, Traoré, Ekpai - Mehanovič, Beauguel.
II. poločas: Dostál - Matejov, Gajič, Bačo, Holík - Džafič, Janíček, Hronek, Vukadinovič - Železník, Slaměna. Trenér: Páník.
Pardubice - Vysočina Jihlava 0:0
Jihlava: Rakovan (46. Valeš) - Vaculík (46. Nový), Buchta, Krejčí (46. Štěpánek), Schumacher (75. Dujmovič) - Fulnek, Ljovin (46. Mara), Urblík, Zoubele (60. Popovič) - Dvořák (65. Rabušic), Ikaunieks (70. Klíma). Trenér: Svědík.
FC Baník Ostrava - Zemplín Michalovce 3:3 (2:2)
Branky: 11. Azevedo, 31. Psyché, 65. Fillo - 38. a 76. Sulley, 22. Kolesár.
Baník: Budinský - Pazdera, Psyché (46. Šindelář), Azackij, Fleišman - Hlinka, Jirásek - Fillo, De Azevedo (46. Hrubý), Granečný - Poznar. Trenér: Kučera.

Reklama

Související témata: