Hlavní obsah

Baroš si v Turecku pochroumal kotník a odcestoval domů

Belek
Aktualizováno

Nepříjemná komplikace. Útočník ostravského Baníku Milan Baroš nedohrál úvodní duel na soustředění v tureckém Beleku proti dánskému SønderjyskE (1:0) a s pochroumaným kotníkem odletěl domů. „Milan Baroš se dnes bohužel odpojil od týmu a vrátil se domů. Jeho pochroumaný kotník potřebuje minimálně několik dnů klidu a prohlídku u specialisty,“ uvedl klub na sociálních sítích.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Milan Baroš z Baníku Ostrava bude mít vynucenou pauzu.

Článek

Svěřenci Radima Kučery odehráli druhý den po příletu do Turecka dvě utkání. V prvním utkání proti ruskému druholigovému týmu z Jaroslavle (2:0) dostali příležitost fotbalisté bojující o místo v sestavě, proti dánskému SønderjyskE poslal kouč Baníku hráče, o které se chce v jarních záchranářských bojích opírat především. Tedy i Baroše.

Nejzkušenější hráč Baníku ale po střetu s protihráčem v 66. minutě odkulhal z trávníku a soustředění pro něj předčasně skončilo. Baroš tak jistě vynechá další dvě přípravná utkání v Turecku proti bulharskému Plovdivu a ukrajinskému Doněcku. Otázkou je, zda stihne generálku na jarní ligové boje, v níž se Baník v sobotu 10. února utká ve Vítkovicích se Slavií Praha.

„V úterním zápase došlo k poranění v oblasti kotníku a přednoží. Na druhý den jsme provedli vyšetření rentgenem, které neprokázalo poškození kostního aparátu, nicméně léčba, kterou jsme nasadili, nebyla natolik úspěšná, proto jsme se rozhodli poslat Milana Baroše ke speciálnímu vyšetření do Prahy," popisuje pro Sport.cz situaci Martin Mohyla, lékař Baníku Ostrava.

Speciální vyšetření proběhne v pátek. "Odpoledne bychom měli mít výsledky, abychom věděli, jak vážné poranění Milanovy nohy je. Myslím si, že rozhodne pět příštích dnů až týden, jak bude postupovat efekt nasazené léčby. Podle něj se pak dá odhadnout, jak dlouho bude léčba trvat. Nyní je zbytečné předjímat," dodává lékař.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články