Hlavní obsah

Plekanec na ledě s Jágrem! Zkušený útočník po návratu poprvé v Česku trénoval

Definitivně se vrátil domů. Tomáš Plekanec dnes trénoval s hokejisty Kladna. S největší pravděpodobností tak v nejbližší době uvidí čeští fanoušci šestatřicetiletého centra opět v akci. Za jaký tým ale bude bývalý reprezentační kapitán hrát, zatím není jasné. Ve hře je několik klubů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Plekanec na archivním snímku.

Článek

„Letím na vyšetření k Pavlu Kolářovi a po něm budu řešit nabídky v Česku," napsal v úterý Plekanec na sociální sítě. Ve středu se už s Jaromírem Jágrem proháněl na ledě v mateřském Kladnu, které patří mezi adepty na další působení zkušeného hráče.

"S Tomášem jsme celoročně v kontaktu a není žádné tajemství, že o něj stojíme. U nás má dveře vždycky otevřené. Jeho návrat by byla obrovská věc," netajil už v pondělí námluvy s Plekancem mluvčí Rytířů Vít Heral. „Tomáš toho pro Kladno hodně udělal, takže je jasné, že bychom mu v případě jeho zájmu působit jinde jistě nebránili," dodal.

O zkušeného útočníka údajně nejvíce stojí Třinec. „Ano, o Tomáše Plekance máme zájem. Jsme předběžně domluvení na tom, že až se Tomáš vrátí do Česka, tak si sedneme a probereme možnosti jeho případného působení u nás," napsal Sport.cz tiskový mluvčí Ocelářů Radim Sajbot.

Ve hře je i Sparta a v zákulisí se mluví i o vážném zájmu Komety Brno.

Na příští Plekancovo angažmá vypsaly kurzy i sázkové kanceláře. Podle Fortuny se nejpravděpodobněji jeví varianta Komety Brna s kurzem 2,25. Kladno má kurz 2,5. Sparta a Třinec 7.

Kde podle Vás bude Tomáš Plekanec v Česku hrát?
Oceláři Třinec
7,2 %
Sparta Praha
10 %
Kometa Brno
33 %
Mountfield HK
2,1 %
Rytíři Kladno
41,1 %
Jiný klub
5,3 %
Nikde, bude si užívat sportovního důchodu
1,3 %
Celkem hlasovalo 24260 čtenářů.

Reklama

Související témata: