Hlavní obsah

Bitka v první lize. Američan z Chomutova si podal českého Trhače

Nepovedený večer. Porážka, žádný vstřelený gól a navíc bitka, po které se radoval také soupeř. Hokejisté Kadaně prohráli ve středu v Chomutově 0:4. Před koncem utkání se do sebe pustili hostující Michael Foltýn a Darby Llewellyn. Američan si připsal vítězný souboj, třiadvacetiletý útočník vyzrál na o dva roky staršího obránce.

Foto: Hokej.cz

Michael Foltýn (vpravo) s Darby Llewellynem se do sebe pustili před koncem zápasu Chomutova s Kadaní..

Článek

Dvacet sekund bitky a pro oba hráče utkání skončilo, šli do šaten. Zpočátku vyrovnaný pěstní souboj nakonec ovládl Llewellyn, když Foltýn s přetaženým dresem přes hlavu už nic nezmohl. Oba se po středečním utkání dostali do čela nejtrestanějších hráčů první ligy.

V zápase rozhodčí udělili celkem 92 trestných minut - 39 minut si přispali domácí, 53 minut hosté. O tvrdou hru nebyla nouze. „Dá se s tím už počítat, je to tak trochu jejich styl. Proti Chomutovu se vždy snaží lítat a vyvolávat šarvátky. Asi to k derby zkrátka patří," okomentoval šedesát minut pro web piratichomutov.cz obránce Martin Rýgl.

Hokejisté prvoligové Kadaně před týdnem vyhráli zápas po čtyřiceti porážkách! Trhači zdolali Duklu Jihlava 2:1. Od té doby sehráli další tři duely, všechny prohráli při skóre 3:11.

V probíhající sezoně Chance ligy odehrála Kadaň devatenáct utkání, šestnáctkrát zůstala bez bodu. V tabulce je poslední a má skóre 31:89.

Reklama

Související témata: