Hlavní obsah

Další ikona na lavičku Vsetína. Kdo střídá legendárního Dopitu?

Hokejisty prvoligového Vsetína povede v příští sezoně Jan Srdínko, který nahradí na střídačce Jiřího Dopitu. Šestačtyřicetiletý bývalý vynikající obránce, jenž v dresu Valachů získal pět extraligových titulů, dosud působil jako asistent trenéra v pražské Slavii.

Foto: https://www.hc-vsetin.cz

Jiří Dopita na lavičce Vsetína skončil

Článek

"Nyní budeme společně pracovat na složení kádru, zahájení letní přípravy a podobně. Nebude to jednoduché jako v předchozích sezonách, protože dosah platných vládních omezení je znatelný a ovlivňuje nás všechny," uvedl jednatel klubu Daniel Tobola na oficiálním webu.

Srdínkovým asistentem bude Luboš Jenáček, který spolupracoval i s Dopitou. "Moc se na vsetínské angažmá těším. Věřím, že budeme hrát dobrý hokej, na Lapač bude chodit hodně fanoušků a že se nám bude dařit," řekl Srdínko, který ve Slavii trénoval od roku 2014. Asistentem u A-týmu byl poslední tři sezony.

Dopita skončil u vsetínského mužstva po čtyřech letech, během nichž s ním postoupil do druhé nejvyšší soutěže. V této sezoně první ligy skončili jeho svěřenci v základní části na třetím místě, načež soutěž předčasně ukončila pandemie koronaviru.

Reklama

Související témata: