Hlavní obsah

Jágr se chlubí nevšedním tréninkem. Všímá si ho i slavná NHL

Kladno

Přestože se ještě nerozhodl, jestli po sestupu svého Kladna do první hokejové ligy bude v hokejové kariéře pokračovat i v příští sezoně, rozhodně nezahálí. Právě naopak. Osmačtyřicetiletý útočník a majitel Rytířů Jaromír Jágr se na svém Instagramu pochlubil netradičním tréninkem, kterého si všimla i NHL a video sdílela na svém Twitteru.

Jaromír Jágr na tréninku kladenských Rytířů - ilustrační foto.

Článek

Používat při tréninkových jednotkách pneumatiky? Pro Jágra nic nového, vždyť už v sezoně 2004/05 při výluce NHL si tahání pneumatik na ledě vyzkoušel při angažmá v ruském Omsku.

Stejný typ tréninku pak nejproduktivnější Evropan v dějinách NHL používal i v dalších sezonách, teď ale přišel s další inovací, jak pneumatiky využít k posilování.

Na kladenském zimáku mu jeho kamarád nadhazuje hokejkou menší pneumatiky a slavná „68" je chytá na čepel své hole. Takhle jich na své hokejové náčiní zvládne navléknout hned sedm...

I když Jágr ještě neoznámil, jestli v příštím ročníku zkusí pomoct svému Kladnu k návratu do extraligy na ledě, je to dost pravděpodobné. I proto už nyní polyká letní tréninkové dávky.

„Upřímně musím říct, že jsem minulou sezonu trochu podcenil. Podcenil jsem ji z toho důvodu, že jsem hrál s větší váhou, než bych měl hrát," uvedl minulý týden v pořadu Showtime na CNN Prima News, že hrál se 117 kilogramy.

„Snažím se víc trénovat. Upravil jsem stravu. Přestal jsem jíst sladký a snažím se omezit i maso. Takže uvidím. Sezona začíná, jestli se tedy rozhodnu hrát, za pět měsíců. Nemám co ztratit a uvidím, jak na to bude moje tělo reagovat," dodal Jágr, který v 38 zápasech uplynulého ročníku vstřelil 15 gólů a přidal 14 asistencí.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články