Hlavní obsah

Litoměřice odkládají v první lize čtyři zápasy. Přidal se také Sokolov

Kdy tohle skončí, jak budou vypadat sportovní soutěže, když bude stále řádit nemoc covid-19? Své o tom ví také první hokejová liga. V pondělí oznámily Litoměřice, že odkládají hned čtyři zápasy, přidal se také Sokolov.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Hráči Sokolova si dají nedobrovolně pauzu.

Článek

Hráči Stadionu Litoměřice jsou v karanténě. V kabině A týmu se objevila nemoc covid-19, a tak se ze zdravotních a karanténních důvodů po Kadani odkládají i další utkání (7. 10. Kolín, 10. 10. Slavia a 14. 10. Poruba). „Více informací se fanoušci dozví co nejdříve. Další kroky proběhnou na základě rozhodnutí krajské hygienické stanice. Děkujeme za pochopení," stojí v prohlášení klubu na webových stránkách.

S podobnou zprávou vyrukoval v pondělí také Sokolov, hráči mají problémy s horními dýchacími cestami. „Odkládáme utkání s Benátkami, které se mělo hrát ve středu 7.10. O novém termínu budeme informovat," zveřejnil klub.

V sobotu odložili víkendové zápasy hokejisté Ústí nad Labem. Severočeši se měli představit v 8. kole na ledě Kolína. Litoměřice pak měly dohrát duel čtvrtého dějství ve Vrchlabí.

V současné době je v čele tabulky první ligy Poruba, která odehrála osm utkání. Na opačném pólu je Horácká Slavia Třebíč, která odehrála jen dva zápasy.

Reklama