Hlavní obsah

Ústí n. Labem - Kladno 2:1Kladno prohrálo v Ústí nad Labem a nevyužilo šanci na první místo

Praha

Hokejisté třetího Kladna podlehli v dohrávce 13. kola první ligy domácímu Ústí nad Labem 1:2 a promarnili šanci posunout se před reprezentační přestávkou do čela tabulky před vedoucí Vrchlabí i druhou Jihlavu. Osmačtyřicetiletý majitel Rytířů Jaromír Jágr podruhé za sebou nebodoval a naprázdno vyšel v 10. ze 13 utkání v této sezoně.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Jaromír Jágr z Kladna na snímku při utkání v Přerově. Archivní foto

Článek

Rytíři nenavázali na sobotní domácí výhru nad Frýdkem-Místkem 5:1 a připsali si druhou porážku z posledních tří zápasů. Ve 23. minutě je sice dostal do vedení Tomáš Guman, ale v čase 31:13 vyrovnal Martin Tůma a 29 sekund před koncem druhé třetiny v početní výhodě rozhodl Daniel Vrdlovec.

Slovan se díky třetí výhře za sebou posunul v boji o předkolo play off ze 13. na 11. místo. Jágr má po 13 duelech v sezoně po svém opožděném startu na kontě stále tři body za gól a dvě asistence.

Šestnáctý Frýdek-Místek si na dlouhou cestu domů po neúspěchu v Kladně přibalil dva body z předehrávky 32. kola na ledě pražské Slavie, kde zvítězil 4:3 v prodloužení. Byla to jeho třetí výhra z uplynulých čtyř zápasů.

Desátá Slavia prohrála počtvrté za sebou a pod staronovým trenérem Milošem Říhou vyhrála jen dva ze sedmi duelů. Zápas rozhodl v čase 61:42 Denis Kindl.

Výsledky první hokejové ligy
První hokejová Chance liga:
Předehrávka 32. kola:
Slavia Praha - Frýdek-Místek 3:4 v prodl. (0:1, 2:0, 1:2 - 0:1).
Dohrávka 13. kola:
Ústí nad Labem - Kladno 2:1 (0:0, 2:1, 0:0).

Reklama

Související témata: