Hlavní obsah

Třinec - Litvínov 4:2Rozjetý Třinec dál vítězí. Poradil si i s Litvínovem

MinutaMin. Tým Hráč Akce
13. Marcinko 1 : 0
29. Porseland 1 : 1
36. Marcinko 2 : 1
49. Hunkes 2 : 2
49. Adamský 3 : 2
54. Chmielewski 4 : 2
Záznam online reportáže

Třinec
Aktualizováno

Hokejisté Třince vyhráli v sobotním předehrávaném utkání 20. kola Tipsport extraligy na domácím ledě nad Litvínovem 4:2. Dvě branky vítězů vstřelil Tomáš Marcinko. Oceláři poskočili po výhře na druhé místo průběžné tabulky, když se bodově dotáhli na vedoucí Liberec, poražený Litvínov je sedmý.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Hokejisté Třince se radují z gólu v utkání s Litvínovem.

Článek

Litvínovu vyšel vstup do sezony, ale postupně mu dochází dech a propadá se tabulkou. Naopak Oceláři se doma rozjeli a opanovali už čtyři poslední zápasy opanovali, a to včetně reprízy loňského extraligového finále s Kometou.

Třinci se navíc proti Litvínovu daří a potvrdilo se to i v sobotu. Oceláře poslal dvakrát do vedení Tomáš Marcinko, ale na jeho zásahy Verva vždy dokázala reagovat. Vítězný gól si tak připsal útočník Ocelářů Martin Adamský. V 54. minutě pak pečetil výhru domácích Chmielewski.

Hokejová Tipsport extraliga, 20. kolo
Třinec - Litvínov 4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Branky a nahrávky: 13. Marcinko, 36. Marcinko (Hrňa), 49. Adamský (Roberts Bukarts, Roth), 54. Chmielewski (O. Kovařčík) - 29. Porseland (F. Lukeš), 49. Hunkes (Baránek, M. Hanzl). Rozhodčí: Kubičík, Šír - Gebauer, V. Hanzlík. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:1. Diváci: 5017.
Třinec: Hrubec - Roth, Krajíček, D. Musil, Galvinš, Matyáš, M. Doudera, Haman - M. Růžička, Marcinko, Hrňa - Svačina, Polanský, Adamský - Dravecký, Werek, Roberts Bukarts - O. Kovařčík, Cienciala, Chmielewski. Trenéři: Varaďa, M. Zadina a Raszka.
Litvínov: Janus - Porseland, Ščotka, Hunkes, Baránek, Romančík, Suchánek, L. Doudera - J. Petružálek, J. Mikúš, Válek - Myšák, V. Hübl, F. Lukeš - D. Tůma, M. Hanzl, Trávníček - Jurčík, Matoušek. Trenéři: Razým a Skuhrovec.

Reklama

Související témata: