Hlavní obsah

On-line: 36. kolo hokejové extraligy

PRAHA

Hokejová extraliga se rozloučí s letošním rokem. V 36. kole poutají pozornost znovu především Pardubice, které ve středu dokázaly vyhrát dramatickou bitvu na ledě prvního Liberce a tentokrát přivítají druhé České Budějovice. Východočeši vyhráli třikrát za sebou a pokud zvítězí v základní hrací době, posunou se na druhé místo tabulky před svého soupeře.

Článek

Liberec se pokusí odčinit domácí ztrátu z duelu proti Pardubicím na ledě Zlína. Předchozí tři utkání na ledě soupeřů Bílí Tygři zvládli. Sparta se po výhře nad Plzní utká s dalším západočeským týmem Karlovými Vary. Po jednozápasovém trestu se do sestavy Pražanů vrátí Stehlík.

Litvínov čeká Slavia a připraven nastoupit by měl být i Hranáč, který byl po minulém duelu ve Vsetíně hospitalizován s bolestí hrudníku. Červenobílí se po sérii čtyř zápasů v domácím prostředí představí na cizím ledě.

Na střídačce Znojma se v utkání ve Vítkovicích objeví pouze asistent Jan Votruba, neboť hlavní kouč Miloslav Hořava nesmí za trest ve hře v zápase se Slavií vést tým v jednom duelu. "Nebudu zápas řídit na dálku, utkání povede Votruba. Už jsme tento model vyzkoušeli v minulé sezoně, kdy jsem byl nemocen," uvedl Hořava.

Hokejová O2 extraliga - 36. kolo:
17:00Zlín - Liberecon-line
17:00Vítkovice - Znojmoon-line
17:30Litvínov - Slavia Prahaon-line
17:30Plzeň - Třinecon-line
17:30Kladno - Vsetínon-line
18:00Pardubice - Č. Budějoviceon-line
18:00Sparta Praha - Karlovy Varyon-line

Reklama