Hlavní obsah

Už mám splněno, hlásí Dlapa po prvním gólu v sezoně

Chomutov

První gól v sezoně zaznamenal hokejový obránce Ondřej Dlapa. V dresu BK Mladá Boleslav se trefil shodou okolností v Chomutově, odkud v průběhu minulého ročníku extraligy zamířil právě do středočeského klubu. „Už mám splněno,“ usmál se urostlý bek, který obětavě plní v týmu především defenzivní úkoly.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Zleva Ondřej Dlapa z Mladé Boleslavi a Ivan Huml z Chomutova.

Článek

Prožíváte velkou radost z ukončeného čekání na extraligovou trefu?

Pro nás je každý gól důležitý. A pokud jde o moji bilanci, klasicky dávám jednu branku za sezonu. Tím mám už splněno, takže jsem spokojený. Na další si počkám až příští rok (úsměv). Nechám to na týmu. Stačí, když budeme vyhrávat.

Byl to váš nejcennější gól?

Jeden z nejdůležitějších. Nemám těžké něco hodnotit, když jsem dal jen minimum branek. Možná ještě důležitější byla za Kometu Brno. Prostě málo skóruji, ale jsem s tím smířený. Jsem trošku dřevák a jsem rád hlavně za tři body pro mužstvo, beru to týmově.

Dobírali si vás mladoboleslavští spoluhráči?

Kluci měli narážky, v kabině jsou šprýmaři. A placení? Na to jim kašlu (úsměv).

Zůstaňme jen u výkonů mužstva. Tři výhry v řadě jsou jistě velkou vzpruhou.

Tabulka ale zůstává v prostřední části hrozně vyrovnaná. Jde nám o každý bod. Formu mají hlavně gólmani, kteří nás drží a díky nim se zvedáme. Pořád máme na čem pracovat. Chceme se dostat do play off. A když se to povede, pak se budeme snažit, abychom bojovali a postoupili co nejdále.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice