Hlavní obsah

Němec Piráty zase nešetřil! Nejlepší zápasy hraju, když se cítím úplně nejhůř, směje se

Plzeň

Střeleckou fazonu má jako hrom. V pátek nasázel Vojtěch Němec dva góly královéhradeckému Mountfieldu a stejný kousek se plzeňskému útočníkovi povedl doma i v úterní dohrávce proti Chomutovu.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Ze vstřeleného gólu proti Chomutovu se radují hráči Plzně (zleva) David Kvasnička, Jaroslav Kracík, autor branky Vojtěch Němec a Ondřej Kratěna.

Článek

„V poslední době mám ale i hrozné štěstí. Dal jsem gól z rohu, odrážejí se ke mně puky. Jsem moc rád, že mi to tam padá, nechci to však zakřiknout," usmívá se 33letý forvard.

Na Piráty opravdu umí, vždyť na jejich ledě je na konci září rozstřílel čtyřmi zásahy! „Na tenhle zápas jsem pochopitelně nezapomněl, to se vám stane jednou dvakrát za život," říká šikovný hokejista.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Útočník Vojtěch Němec z Plzně.

S devatenácti trefami je spolu s brněnským Peterem Muellerem aktuálně nejlepším střelcem extraligy, přitom před samotným utkáním se necítil ideálně. „Tohle je ošemetné. Nejlepší zápasy hraju, když se cítím úplně nejhůř," dodal radostně po výhře 3:2, i když první třetina se jeho týmu moc nevyvedla.

„Byla katastrofální a nejradši bych na ni zapomněl. Tři střely ve třech přesilovkách, to bylo hodně špatné," zlobil se kouč Škody Ladislav Čihák.

Reklama

Související témata:
  3 : 2 Třinec - Pardubice 3 : 2 přestávka Živě
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice