Hlavní obsah

Toto není hodno Sparty! vzkázali fanoušci a odešli. Jak vypadal jejich protest?

škv, jabSport.cz

Splnili to, co už předem avizovali. Do začátku středečního extraligového souboje s Třincem zbývaly dvě minuty, když se zhruba dvousethlavý kotel fanoušků hokejové Sparty sebral, opustil místa v hledišti O2 areny a celou první třetinu strávil na chodbě libeňské haly. Sparťanští příznivci tímto protestem dali najevo dlouhodobou nespokojenost s výkony svěřenců německého trenéra Uweho Kruppa v probíhající sezoně.

Sparťanští fanoušci na začátku první třetiny na protest opustili hlediště.Video: Sport.cz

 
Článek

Těsně před odchodem do útrob haly ještě skalní příznivci stačili ve svém sektoru rozbalit transparent, na němž stálo: „Toto není hodno Sparty. Bojujte za ni!" Pražanům patřila (před dohrávkou s Oceláři) čtyři kola před koncem základní části soutěže desátá, poslední postupová příčka do předkola play off. Jedenáctý Litvínov je ale jen o tři body zpátky.

V první dvacetiminutovce duelu s Třincem tak v O2 areně panovala komorní atmosféra, alespoň o nějaký rámus se staralo především několik desítek fanoušků Ocelářů. Před druhou třetinou se pak sparťanští fans vrátili do hlediště a začali skandování „Sparto, my tě nikdy neopustíme" s rozvinutými šálami...

Jak konkrétně protest sparťanských příznivců vypadal, se můžete podívat na přiloženém videu.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice