Hlavní obsah

Jágrovo Kladno v baráži zabralo, Pardubice jsou dál suverénní

roj, rjmSport.cz
Aktualizováno

Hokejisté Pardubic vyhráli i třetí utkání baráže o extraligu, když zvítězili v úterý na ledě Chomutova 5:1. Na první barážové body dosáhlo i Kladno, když vyhrálo na domácím ledě nad Českými Budějovicemi 2:0. Rytíři opustili poslední místo barážové tabulky, klesl tam Motor.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Jaromír Jágr z Kladna se raduje z druhého gólu, který dal Brendon Nash.

Článek
Fotogalerie

Hokejové Pardubice pokračují v baráži ve vítězném tažení, vyhrály na chomutovském ledě 5:1 a zatím neztratily ani bod při skóre 14:2.

Bitvu dvou týmů, které hrály v této sezoně v extralize, měly pod kontrolou hokejisté Dynama. Na úvodní trefu Perreta sice ještě dokázal zareagovat vyrovnáním Flemming, ale od chvíle, kdy Pardubičtí znovu zásluhou Horkého urvaly vedení, nebylo co řešit. V prostřední dvacetiminutovce Východočeši přidali dvě branky a v poslední části hry podtrhl jejich triumf zkušený Rolinek.

Kladno s hvězdnými útočníky Tomášem Plekancem a Jaromírem Jágrem v klíčové fázi sezony slaví první výhru. V duelu týmů, které působily v této sezoně v první Chance lize, vyhráli Rytíři 2:0. Do sítě Jihočechů se trefil už v první třetině Melka, aby výhru Kladna zvýraznil Nash. U jeho trefy asistoval i Plekanec.

3. kolo baráže o hokejovou extraligu:
Chomutov - Pardubice 1:5
Branky: 7. Flemming - 3. Perret, 12. Horký, 21. Sýkora, 35. Kloz, 49. Rolinek.
Kladno - České Budějovice 2:0
Branky: 12. Melka, 36. Nash

Reklama