Hlavní obsah

Zlínský Köhler pyká za drsný zákrok. Disciplinárka ho suspendovala na dva zápasy

Trestu neunikl. Zlínský hokejový útočník Bedřich Köhler byl suspendován disciplinární komisí extraligy na dva zápasy za faul na třineckého beka Milana Douderu v pátečním utkání 9. kola. Köhler byl ve 43. minutě vyloučen za zákrok do oblasti hlavy nebo krku na pět minut a do konce utkání.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Zlínský Bedřich Köhler (uprostřed).

Článek

"Vedl svůj zákrok na protihráče, který byl ve zranitelném postavení, neboť byl současně napadán i hráčem Romanem Szturcem. Před zákrokem zvýšil s cílem dosažení jeho vyšší intenzity rychlost a rukou, zřetelně oddělenou od těla, při něm zasáhl protihráče do oblasti hlavy. Protihráč v důsledku střetu utkání nedokončil," uvedl předseda disciplinární komise Viktor Ujčík v tiskové zprávě.

Köhler zasáhl Douderu v rohu za třineckou brankou a při jeho trestu zvýšil ve 45. minutě Patrik Hrehorčák na 4:2 pro Oceláře. Třinec nakonec vyhrál 5:2 a Zlín si připsal osmou porážku v desátém utkání v této sezoně.

Čtyřiatřicetiletý Köhler, který je se sedmi body za čtyři branky a tři asistence nejproduktivnějším hráčem Beranů v nové sezoně, vynechá nedělní duel ve Zlíně a nenastoupí ani o týden později v Hradci Králové. Do hry se může vrátit v pátek 25. října doma proti Mladé Boleslavi

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice