Hlavní obsah

Kruh se uzavře? Jágr by měl v neděli nastoupit na Spartě, proti níž se zranil

Praha

Když proti Spartě nastoupil 29. listopadu loňského roku naposledy, po střetu s obráncem Pražanů Poláškem si natrhl oba přitahovače a od té doby se už v sestavě Kladna neobjevil. Více než šestitýdenní zápasová pauza Jaromíra Jágra by ale v neděli měla skončit. A shodou okolností právě proti Spartě, na jejímž ledě se Rytíři v rámci 36. extraligového kola představí. Zprávu přinesl isport.cz a zdroje sport.cz ji potvrzují.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr z Kladna během utkání Tipsport extraligy na ledě Sparty. V neděli by se měl na jejím ledě po šesti týdnech vrátit do soutěžních zápasů.

Článek

Sedmačtyřicetiletý majitel hokejových Rytířů už s týmem několik dnů trénuje a zvažoval, že do ostrého utkání se vrátí už v pátek v domácím souboji s Plzní. Proti partě okolo rozjetého útočníka Milana Gulaše to ještě nevyšlo, proti aktuálnímu lídrovi extraligy by už ale měl přijít Jágrův comeback.

„Moje současné zranění je něco úplně jiného, než jsem měl dřív. Předtím jsem měl poraněné tříslo a věděl jsem, že do tří týdnů budu v pohodě. S natrženými přitahovači je to jiné," říkal Jágr ve středu na tiskové konferenci věnované rekonstrukci kladenského zimáku.

Návrat se odkládá? Přitahovače pořád bolí. Jaromír Jágr zatím neví, jestli už v tomto týdnu nastoupí za KladnoVideo: Sport.cz

„Tady jde o to, že jakmile na to dám nějakou větší zátěž a jdu do maxima, tak cítím bolest. Hlavně při osobních soubojích, na nichž mám založený celý hokej. Je to nepříjemný," popisoval nepříjemnost svého zranění Jágr, který v 21 zápasech probíhající sezony vstřelil osm gólů a připojil sedm asistencí.

Když hrál Jágr s Kladnem na Spartě 13. listopadu naposledy, sledovala to vyprodaná O2 arena (17 220 diváků). Rytíři tehdy padli 2:6. Kolik fanoušků dorazí v neděli a povedou si Středočeši lépe?

Reklama

Související témata: