Hlavní obsah

Nepříjemnost pro Vítkovice! Posila z Plzně si už v sezoně nezahraje

Praha

Pro hokejové Vítkovice bojující o uchování extraligové příslušnosti i pro příští rok je to hodně krutá zpráva. Ostravané se ve zbytku sezony budou muset obejít bez čtyřiadvacetiletého útočníka Miroslava Indráka, jenž je nucen postoupit operaci zraněného ramene.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Vítkovický Miroslav Indrák (vlevo) a Brady Austin z Kladna.

Článek

Indrák zamířil do Vítkovic na hostování do konce sezony na začátku ledna, opačným směrem putoval na stejně dlouhou dobu rovněž čtyřiadvacetiletý forvard Patrik Zdráhal.

Ve vítkovickém dresu si písecký rodák připsal tři góly a dvě asistence v 11 zápasech, minulé úterý v předehrávce na ledě Sparty už ale Ostravanům chyběl.

„Několik posledních týdnů laboroval se zraněním ramene, které si přivodil během ledna. Během reprezentační přestávky absolvoval zevrubnější vyšetření, která odhalila nutnost operace zraněného kloubu. Pro Miroslava Indráka to znamená předčasný konec sezony," uvedly Vítkovice na svých oficiálních stránkách.

Svěřenci trenéra Trličíka se v extraligové tabulce nacházejí na dvanáctém místě s pětibodovým náskokem na poslední Pardubice.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články