Hlavní obsah

Pardubice se už rozhodly. Kdo je povede v příští sezoně?

Praha

Záchranářský cíl splnil, byť o extraligové příslušnosti hokejových Pardubic i pro příští sezonu se rozhodlo až v posledním kole základní části. Tři týdny po zvládnuté misi vedení Dynama oznámilo, že hlavní trenér Milan Razým bude ve funkci působit i v příštím ročníku. Stejně jako jeho dosavadní asistenti Petr Čáslava as Michalem Mikeskou.

Foto: hcdynamo.cz

Milan Razým povede Pardubice i v příští sezoně.

Článek

„Trenéři zvládli cíl, který dostali od vedení při jejich nástupu, což byla záchrana nejvyšší soutěže pro Pardubice. Za to jim představenstvo klubu chce ještě jednou poděkovat. I z tohoto důvodu jsme rádi, že trenérské trio vyjádřilo ochotu nadále vést náš A tým a přistoupilo na podmínky, které reflektují současnou situaci epidemii koronaviru," uvedl pro oficiální stránky klubu člen jeho představenstva Dušan Salfický.

Razým se hokejistů Dynama chopil 10. prosince, když ve funkci nahradil Radka Bělohlava. Šlo o druhou změnu v klubu na postu hlavního trenéra v sezoně, Bělohlav totiž na začátku října vystřídal odvolaného Ladislava Lubinu.

Pardubice pod Razýmem za poslední dvě čtvrtiny základní části získaly 37 bodů ze 78 možných.

„Jsem rád, že jsme se všichni společně domluvili. S Michalem a Petrem jsme si sedli a výborně fungujeme. V současné době mají hráči ještě tři týdny odpočinek a pak bychom měli začít jedenáctitýdenní letní přípravu. Čekáme, jak se bude situace vzhledem k opatřením dále vyvíjet a máme pro hráče připravené individuální tréninkové plány," prohlásil Razým, který v minulosti vedl v extralize jako hlavní trenér i Plzeň (v roce 2013 ji dovedl k titulu) a Litvínov.

Reklama

Související témata: