Hlavní obsah

Hokejový Litvínov se ponořil do smutku. Zemřel dlouholetý sekretář klubu

Praha

Hokejový Litvínov se ponořil do smutku. Ve čtvrtečních večerních hodinách podlehl ve věku devětašedesáti let těžké nemoci dlouholetý sekretář klubové mládeže Václav Tůma. Verva o tom informovala na svých oficiálních stránkách a sociálních sítích.

Foto: Sport.cz

Dlouholetý sekretář litvínovské hokejové mládeže Václav Tůma ve věku nedožitých sedmdesáti let zemřel.

Článek

Tůma působil v litvínovském klubu řadu let, nejprve jako vedoucí mládežnických oddílů, od roku 2003 byl sekretářem tamější mládeže.

K hokeji přivedl i svého syna Martina, který si jako obránce zahrál českou extraligu nejen za mateřský Litvínov, ale i za České Budějovice.

„Bohužel svůj poslední životní zápas prohrál nejen dlouholetý sekretář litvínovské mládeže, ale zároveň odešel i náš skvělý kamarád, na kterého byl vždy dokonalý spoleh a nezkazil žádnou srandu. Je to pro nás obrovská ztráta a je nám to všem moc líto," uvedl předseda sportovního spolku HC Litvínov Kamil Havelka.

„Alespoň touto cestou si zaslouží hlubokou úctu a poděkování za vše, co pro litvínovský mládežnický hokej udělal. Upřímnou soustrast celé rodině, Venca nám bude moc chybět. Čest jeho památce," uzavřel Havelka.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články