Hlavní obsah

Mladé Boleslavi se povedl dokonalý obrat

MLADÁ BOLESLAV

Nováčkovi u dna tabulky zase svitla naděje, teprve druhá výhra z posledních osmi zápasů snižuje odstup na předposlední Znojmo na pět bodů.

Článek

Vítězství z domácího ledu se hráči Mladé Boleslavi dočkali po pěti týdnech hlavně díky tomu, že během šesti minut posledního dějství vstřelili čtyři góly. „Dvě třetiny jsme byli hodně nervózní, ta poslední však byla z naší strany super. Vyšlo v ní vše, na co jsme sáhli, a konečně se přiklonilo i štěstí,“ těšil autora dvou branek Tomáše Klimentu dokonalý obrat skóre.

Budějovický kapitán Ondřej Veselý vypadal zdrceně. „Ve třetí třetině jsme přestali bruslit a dostali se pod tlak. Dovolili jsme Boleslavi, aby začala chodit hodně důrazně před branku. Asi jsme už měli dojem, že to půjde samo, jenže gólová smršť domácích nás položila a oni si pak začali hodně věřit,“ říkal rozpačitě útočník hostů.

„Ze začátku hrál soupeř velmi dobře, naštěstí jsme si pak v kabině pár věcí vyříkali a urvali důležité body,“ dodal útočník David Vrbata. „Boleslav se ke konci hodně zvedla, my jsme nezvládli závěr ani psychicky,“ připustil budějovický kouč Jan Tlačil.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice