Hlavní obsah

Liberec má zájem o slávistického asistenta trenéra Kalouse

PRAHA

Hokejový klub Bílých Tygrů Liberec hledá nového kouče a podle informací Sport.cz by mohl na lavičku severočeského celku usednout asistent Slavie Praha Jiří Kalous. "Mohu potvrdit, že pan Kalous je na seznamu možných adeptů na post hlavního kouče," řekl Sport.cz tiskový mluvčí Bílých Tygrů Jan Rachota.

Článek

„Jednání kolem pozice hlavního trenéra stále probíhají, jasno bychom chtěli mít do poloviny dubna, kdy tým začíná letní přípravu. Pan Kalous je jedním z mnoha kandidátů na tuto funkci. On, ale i další námi vytipovaní trenéři, stále vedou své týmy v soutěžích, a tak nechceme tyto spekulace v současnosti komentovat," uvedl tiskový mluvčí Jan Rachota. "Víc bych ale nechtěl tyto spekulace komentovat, neboť extraliga ještě neskončila a nebylo by to korektní," nechal se slyšet Rachota ohledně příchodu Jiřího Kalouse ke kormidlu Liberce, kde by mohl nahradit Filipa Pešána.

Kalous je v současnosti asistentem Vladimíra Růžičky ve Slavii, kterou čeká v pátek úvodní duel finále s Karlovými Vary. Na lavičce sešívaných působí Kalous od roku 2002. V ročníku 2002/2003 slavil Kalous s pražským celkem první titul. Naposledy se radoval v minulém ročníku, když Slavia porazila Vary 4:3 na zápasy. U A týmu má na starosti plánování a přípravu tréninkového procesu, individuální práci s hráči, individuální tréninkové plány a kondiční přípravu.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín