Hlavní obsah

Hokejový obránce Mikyska se vrací do Varů, Machač v týmu končí

Karlovy Vary

Hokejový obránce Dalimil Mikyska se z Brna vrací do extraligových Karlových Varů, kde bude opět hostovat. Kádr Západočechů naopak opustil útočník Patrik Machač, kterého přitom Energie získala v létě z Kladna.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Patrik Machač opouští Karlovy Vary

Článek

"Patrik se nám po příchodu dalších útočníků nevešel do základního kádru a rozhodli jsme se s ním neprodloužit spolupráci," uvedl trenér a sportovní manažer klubu Martin Pešout na oficiálním webu.

Šestadvacetiletého Machače, který odehrál v přípravě šest zápasů a připsal si jednu asistencí, připravilo o místo angažování posil z NHL a AHL Jakuba Lauka a Davida Kašeho. Ti Karlovým Varům vypomůžou na začátku extraligového ročníku s ohledem na pozdější start zámořské sezony.

Do Karlových Varů se naopak vrací jedenadvacetiletý Mikyska, který zde z Komety hostoval většinu předešlé sezony a odehrál za Energii 35 zápasů. "S Dalimilem jsme měli dobrou zkušenost už loni, takže jsme byli rádi, že v rámci dobrých vztahů s Kometou máme možnost ho opět angažovat. Jedná se o velmi dobrého defenzivního hráče v mladém věku a jsme rádi, že tu bude působit," řekl Pešout.

Reklama

Související témata: