Hlavní obsah

A další a další! Hokejová extraliga už podruhé během dne musí měnit program

Aktualizováno

Podezření z nákazy koronavirem nebo pozitivní testy u několika hráčů či členů relaizačních týmů - v posledních dnech už nic výjimečného. Dnes se zprávou o možné nákaze přišel olomoucký klub, který je tak nucen přeložit nedělní domácí utkání se Spartou. Potvrzené pozitivní případy nákazy hlásí Berani ze Zlína. Ti nejspíš odloží nadcházející tři utkání s Brnem, Českými Budějovicemi a Karlovými Vary.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Podezření z nákazy koronavirem se objevilo u dalšího extraligového týmu. Tentokrát to odnesli hráči Olomouce

Článek

"Klub nyní bude postupovat podle doporučení lékařů a Krajské hygienické stanice Olomouckého kraje a další známé informace zveřejní na svých webových stránkách. Do té doby se k situaci nebude více vyjadřovat," uvedlo vedení olomouckých hokejistů.

V neděli se tedy z plánovaných sedmi utkání odehrají pouze dvě, tedy zatím... Liberec přivítá pod Ještědem České Budějovice a v předehrávce 9. kola se představí Vítkovice proti Plzni.

V extralize v letošním ročníku figuruje 14 týmů a více jak polovina z nich je v karanténě - Mladá Boleslav, Třinec, Karlovy Vary, Hradec Králové, Pardubice, Litvínov a teď i Olomouc a Zlín. Hráčům Komety Brno skončila karanténa v neděli a první zápas měli odehrát v úterý proti Zlínu - což už neplatí.

Vedení Beranů informovalo své fanoušky o karanténě několika hráčů na klubovém webu. "Z tohoto důvodu se ruší nejbližší plánovaná utkání v Tipsport extralize. O vývoji situace a náhradních termínech zápasů budeme informovat prostřednictvím klubového webu. Klub postupuje dle doporučení lékařů a Krajské hygienické stanice Zlínského kraje," napsal zlínský klub.

Už v pátek měl Zlín hrát předehrávku 11. kola proti Plzni, kterou odložil z preventivních důvodů, kvůli nachlazení několika hráčů.

Reklama

Související témata: