Hlavní obsah

Bookmakeři mají jasno. Favoritem na extraligový titul je Třinec

PRAHA

Hokejisté Třince jsou podle odhadů bookmakerů předních sázkových kanceláří na českém trhu největšími favority na zisk extraligového titulu. Oceláře sice před startem sezony řadili do horší poloviny pelotonu české nejvyšší soutěže, zisk Prezidentského poháru však tento náhled výrazně změnil.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Radost hokejistů Třince. Vydrží až do finále play-off?

Článek

Na Třinec lze v nejvýhodnějším kurzu 4,5:1 vsadit v Tipsportu. Hned za Oceláři se seřadily týmy, které za nimi skončily i po dlouhodobé části - Liberec a Vítkovice. Bílým Tygrům věří nejvíce v Chanci, která na případný triumf Severočechů nabízí shodný kurz jako má Tipsport na Třinec.

Naopak nejlépe zpeněžit titul svěřenců kouče Jiřího Kalouse je možné ve Fortuně a v Synot-Tipu (shodně 5,5:1). Takřka úplná shoda panuje u kurzů na Vítkovice, na jejichž prvenství lze vsadit v kurzovém rozmezí 6,8 až 7:1.

Největším překvapením by podle nastavených kurzů byl triumf jednoho z dvojice Litvínov - Karlovy Vary, tedy týmů, jež musejí k postupu do play off nejprve úspěšně zvládnout předkolo. V něm jsou však za favority považováni jejich soupeři.

Na postup Plzně ze série proti Litvínovu vypsal nejvýhodnější kurz Synot-Tip (1,55). Podobnými kurzovými hladinami je jako favorit označena i Slavia v souboji s Karlovými Vary.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice