Hlavní obsah

V Brně věří, že třetí pokus o play-off už vyjde

BRNO

Žádný další krach sezóny nechce Kometa dopustit. Třetí pokus hokejistů Brna o účast v extraligovém play-off už musí být úspěšný, dopomoci k úspěchu má i zúžená ledová plocha v hale Rondo.

Foto: Milan Malíček, Právo

Trenér hokejistů Brna Zdeněk Venera

Článek

„Už letní zápasy ukázaly, že na užším kluzišti jsme schopni před soupeřovou brankou vyvinout tlak. K tomu však nutně musíme přidat góly. S mizernou produktivitou bychom se brzy dostali v tabulce do velkých potíží. V přípravě jsme stříleli branek málo, snad nám to začne padat teď lize,“ doufá kouč Zdeněk Venera, podle nějž mu zápasy European Trophy se silnými protivníky umožnily dokonale poznat hráče.

„Play-off zase bez Brna, to by pro nás byl opravdu velký průšvih. Věříme, že na desítku máme. Nikdo z nás nechce zase spadnout do skupiny o udržení, jen to odhodlání musíme od neděle předvést i na ledě,“ uvědomuje si nový kapitán mužstva Petr Hubáček.

Stanovisko vedení Komety je nekompromisní, hráčům natvrdo stanoví cíl. „Nepřichází v úvahu, abychom ani tentokrát vyřazovací zápasy našim fanouškům nenabídli. Po základní části prostě nesmíme být horší než desátí,“ tvrdí razantně šéf klubu Libor Zábranský.

„Přivedli jsme zkušeného trenéra Veneru, který se svými týmy pravidelně do play off postupuje. Vhodně jsme i obměnili kádr, s útočníky Holcem, Pospíšilem, Podkonickým, Čermákem či Zohornou bychom se měli prezentovat rychlejším a agresivnějším hokejem,“ říká přesvědčeně Zábranský.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články