Hlavní obsah

Seman má znovu otřes mozku, Vlasák musí s kolenem na sonografii

Hned dva hokejisté museli odstoupit ze závěru dnešního extraligového utkání mezi Třincem a Plzní. Zatímco plzeňský útočník Tomáš Vlasák musí s pochroumaným kolenem absolvovat ještě podrobné vyšetření na sonografii, třinecký obránce Daniel Seman byl do nemocnice převezen s otřesem mozku.

Foto: Petr Eret, ČTK

Tomáš Vlasák musí na vyšetření.

Článek

Plzeň přišla o levé křídlo elitní Strakovy formace ve 46. minutě; Vlasák po souboji za třineckou brankou upadl na led a zřejmě váhou vlastního těla si poškodil koleno. "Nebylo to zaviněné, při pádu jsem si přilehl koleno a teprve půjdu na sonografii, kde by se mělo zjistit, co s tím vlastně je," řekl po utkání novinářům Vlasák.

Z hřiště však Vlasáka museli odvádět spoluhráči a i podle silného kulhání při chůzi je pravděpodobné, že ho čeká nějaký čas bez hokeje.

Smůla se drží třineckého obránce Semana, který podruhé v rozmezí sedmnácti dnů utrpěl otřes mozku. Třinecký bek dostal zřejmě nezaviněný úder bruslí do hlavy od protihráče, který se ho snažil přeskočit.

"S ním to vůbec nevypadalo dobře. Když odcházel, vůbec o sobě nevěděl. Má rozbitou hlavu, odvezli ho do nemocnice," přiblížil třinecký trenér Břetislav Kopřiva.

Seman kvůli stejnému zdravotnímu problému chyběl od 20. září a utkání v Českých Budějovicích. Do sestavy se vrátil teprve v neděli, nyní ho opět čeká léčení.

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice