Hlavní obsah

Ztráta pro Třinec, Galvinš se dohodl na ukončení smlouvy

Lotyšský hokejový obránce Guntis Galvinš končí po dvou letech v extraligovém Třinci a vrací se domů. Čtyřiatřicetiletý reprezentační bek, který se představil na třinácti světových šampionátech a s Oceláři získal loni mistrovský titul, se s klubem dohodl z rodinných důvodů na předčasném ukončení smlouvy.

Foto: Profimedia.cz

Guntis Galvinš končí po dvou letech v extraligovém Třinci a vrací se domů

Článek

"Guntisovi musím poděkovat za odvedenou práci. Smlouvu jsme ukončili v přátelském duchu vzájemnou dohodou. Před dvěma lety naskočil do rozjetého vlaku a výraznou měrou se podílel na posledním titulu. Věřím, že právě na tenhle krásný zážitek budeme společně vzpomínat," uvedl sportovní ředitel Třince Jan Peterek na klubovém webu.

Galvinš přišel do Třince v září 2018 a za Oceláře odehrál celkem 132 zápasů, ve kterých vstřelil sedm branek a přidal 17 asistencí. "Na Nový rok už chci být zpátky doma s rodinou," uvedl Galvinš, jenž v minulosti v extralize hrál i za Vsetín.

"Na Oceláře budu vzpomínat jenom v dobrém, budou mi chybět lidi a spoluhráči. Zažil jsem tady nejlepší časy své kariéry," doplnil zkušený obránce, jenž podle svých slov momentálně neví, zda bude v této sezoně ještě někde hrát.

Reklama

Související témata: