Hlavní obsah

Vary myslí na budoucnost, Hladonik s Weinholdem podepsali víceleté smlouvy

Praha

Hokejové Karlovy Vary podepsaly nové smlouvy se dvěma talentovanými mladíky, kteří si už v probíhající sezoně získali pevné místo v týmu a Energie si od nich do budoucna hodně slibuje. O tři roky prodloužil se západočeským klubem kontrakt jednadvacetiletý útočník Jan Hladonik, do konce sezony 2022/23 pak o tři roky starší obránce Martin Weinhold.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Hladonik z Karlových Varů.

Článek

Hladonik zamířil do Karlových Varů loni v létě a ve své premiérové sezoně v dresu Energie nastoupil včetně play off k 48 zápasům, v nichž vstřelil sedm gól a připojil osm asistencí. V závěru ročníku dokonce nastupoval v centru elitní formace s Jakubem Flekem a Tomášem Rachůnkem na křídlech.

„Jsem moc rád, že mohu i nadále zůstat v Karlových Varech. Sezonu jsem si moc užil, dostal jsem šanci nastupovat celý rok v extralize, což jsem doposud nezažil. Byla pro mě priorita zůstat tady," uvedl Hladonik, který se v roce 2019 zúčastnil juniorského MS a nyní je součástí kempu seniorského nároďáku před MS v Rize.

I Weinhodl má za sebou první kompletní sezonu v nejvyšší soutěži. Ve 48 duelech zaznamenal dva góly a pět asistencí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Martin Weinhold z Karlových Varů a Robert Říčka ze Sparty Praha.

„Jsem moc rád, že o mě klub projevil zájem a mohu tu zůstat další dvě sezony. Budu se snažit udělat maximum pro týmový úspěch," prohlásil rodák z Mostu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: