Hlavní obsah

Velká ztráta pro Spartu! Na několik měsíců přišla o klíčového obránce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Se zraněními v obranných řadách se potýká od začátku sezony, aktuálně na její marodce figurují reprezentační zadáci Michal Moravčík a David Němeček. A ohledně druhého jmenovaného šestadvacetiletého beka nemá hokejová Sparta příliš povzbudivé zprávy. Kvůli zranění ruky bude chybět několik měsíců...

Foto: Jan Beneš, HC Sparta Praha

David Němeček v dresu Sparty.

Článek

Pro Pražany jde o opravdu citelnou ztrátu, protože plzeňský odchovanec, jehož získali loni v létě z finského Lukko Rauma a letos v březnu s ním podepsali nový dvouletý kontrakt, je spolehlivým nejen v defenzívě, ale zároveň rád a úspěšně podporuje útok.

Němečkovi způsobil poranění ruky soupeř na začátku září při domácím utkání Ligy mistrů proti TPS Turku. Majitel jedenácti startů za národní tým od té doby přes dva týdny nehrál, pak se ale do zápasového kolotoče vrátil a byl u čtyř extraligových výher Sparty.

„David Němeček se poté pokoušel hrát i přes bolest," uvedla Sparta na svém Twitteru. V pátek na ledě Českých Budějovic i v neděli doma proti Hradci Králové už však v sestavě chyběl a hned tak se do ní nevrátí...

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články