Hlavní obsah

Zábranský opět koučem. Šéf Komety doplní na Kalousovu žádost brněnský realizační tým

Aktualizováno

Hokejová Kometa reaguje na nepříliš povedený vstup do sezony. Na střídačku jedenáctého mužstva extraligové tabulky se vrátí majitel klubu Libor Zábranský, který doplní v brněnském realizačním týmu trenéra Kalouse a asistenta Horáčka.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér a majitel Komety Brno Libor Zábranský.

Článek

„Libora jsem o to požádal. Souhlasil, půjde nám pomoct," těší Jiřího Kalouse. „Pořád přemýšlíme nad tím, jak dodat týmu impulz a nakopnout ho ke stabilním výkonům. Ty jsou hrozně nevyrovnané. Uvědomujeme si vážnost situace, nechceme nic podcenit," tvrdí.

Prozradil, že proběhly pohovory s hráči. „Seděli jsme společně s Liborem a kluky si k sobě postupně volali. Změnu jsme jim oznámili a zároveň jsme jim sdělili, co od nich očekáváme. Kometa se musí nacházet na úplně jiných pozicích," má jasno Kalous, pod jehož vedením vybojovali Brňané ve 21 zápasech 27 bodů.

Zábranský, který přivedl Brňany v letech 2017 a 2018 ke dvěma mistrovským titulům, před sezonou deklaroval, že se v tomto extraligovém ročníku rozhodně na střídačku nevrátí. „Skutečně jsem s tím vůbec nepočítal. Po dlouhé debatě s Jirkou Kalousem jsem to však přehodnotil," sdělil sedmačtyřicetiletý šéf Komety.

Obnovenou premiéru na brněnské střídačce bude mít Zábranský příští týden ve čtvrtek, kdy Kometa nastoupí po reprezentační pauze k extraligovému duelu v Českých Budějovicích.

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články