Hlavní obsah

Hokejisté Zlína slavili titul jízdou vláčkem i autogramiádou

Hokejisté Zlína ve středu odpoledne slavili extraligový titul jízdou speciálním vláčkem centrem města i autogramiádou na radnici. Příležitost potkat se s čerstvými mistry si nenechaly ujít stovky lidí. Berani v pátek zdolali na domácím ledě v pátém finálovém zápase brněnskou Kometu a podruhé vyhráli extraligu.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Oslava extraligového titulu hokejistů PSG Zlín. Hráči jedou vláčkem na místní radnici.

Článek
Fotogalerie

Vláček se šampióny vyrazil od zimního stadiónu a za aplausu fanoušků, z nichž řada měla na sobě dresy i šály zlínského klubu, přijel na náměstí Míru. Na radnici přijalo hokejisty vedení města. Primátor Miroslav Adámek, který je současně prezidentem PSG Zlín, hokejistům poděkoval za dobrou propagaci Zlína.

Poté celý tým postupně vystoupal na balkón radnice, odkud kapitán Petr Čajánek příznivcům, na které padaly kapky deště, opět ukázal Masarykův pohár. "Tolik lidí jsem ani nečekal," ocenil fanoušky brankář Libor Kašík, který byl další výraznou oporou Beranů v boji o titul. Při oslavách, které prý ještě nekončí, podle něj hokejisté zažili "spoustu zajímavých věcí, na které budou vzpomínat v horších časech".

Náměstím opět zněly pokřiky "ševci", "kdo neskáče, není Zlíňák", "hoši, děkujem" a také vítězné "mistři". Po ukončení ceremoniálu se davy tlačily do obřadní místnosti radnice, kde fanoušci mohli získat trvalou vzpomínku v podobě podpisů svých idolů nebo fotografie s Masarykovým pohárem, trofejí pro mistra hokejové extraligy.

Reklama

Související témata:
Vláček